26 Nisan 2020 Pazar

Youtube Beğeni Arttırma Taktikleri (%200)

Youtube beğeni arttırma taktikleri nelerdir? kısa yoldan videolarınıza gelen beğeni oranını en güvenilir şekilde arttırabilmek için neler yapmalısınız? Youtube'nin değer verdiği konuların bir tanesi ise sizin yüklemiş olduğunuz videolara gelen beğeni oranıdır. İzleyiciler sizin videonuzu izler ve beğenirlerse bu youtube için videonuzun faydalı bir içeriğe sahip olduğunu anlaması bakımından önemli bir kriterdir. Videolarınızı beğenen kişi sayısı arttıkça arama sonuçlarında yükselmeniz o kadar kolaylaşacaktır! Peki hangi taktikleri kullanarak videonuza gelen beğeni sayısını arttırabilirsiniz? Youtube beğeni arttırma yöntemleri ile bu sayfada sizlere kanalınızda yapacağınız yöntemler ile videolarınızın daha fazla beğenilmesini garantili bir şekilde görebilirsiniz.
youtube beğeni arttırma taktikleri 2021


Videoların Özgünlük Değeri

Videolarınızın özgün olması, diğer videolar arasından sıyrılarak öne çıkmasına sonuç verir. Diğer videolar arasında eğer videonuzun özgünlük değeri yok ve kullanıcı karşısına aynı içerik ile çıkıp duruyorsanız videonuzun beğenilmesini ve hatta izlenme oranlarının düşmesine şahit olursunuz.
Bu yüzden her şeyden önce videolarınızın diğer youtube kanalarının videolarına göre farklılık oluşturup oluşturmadığını kontrol etmeniz gerekir. Çekmiş olduğunuz videonun düzenlenmesine kadar dikkat ederek adım adım özgün içeriğinizi oluşturmaya dikkat ediniz. İnsanlar aynı videoları izleyip beğenme oranları düşüktür. Diğer içeriklerden bir farkınızın olması beğeni oranını %100 gibi büyük oranlarda beğeni arttırma çalışmanızda ilk adım olmalıdır.


İnsanlara Aradığını Verin

İnsanlar kimi zaman sıkılır, interneti açar ve video izleyerek enerji ihtiyaçlarını giderirler. Kimi zaman ise bir konuda yardıma ihtiyaçları olur ve nasıl çözebileceklerini youtube'de araştırırlar. Sizin ise burada yapmanız gereken en önemli şeylerden bir tanesi, kanal içeriğinize uygun olarak insanların sizden beklediği, görmek istediği içeriği oluşturmanız gerekir. İçeriğinizin yarım olmamasından, video başlığında insanlara ne sunduysanız içerik kısmında da aynısını göstermeli, karşılığını vermelisiniz. Bunu gerçekleştirmeden, insanlardan videonuza beğeni almayı unutmanız gerekir. Beğeni bekliyorsanız, karşılığını vermeniz gerekir.

youtube beğeni taktikleri

Eşsiz İçerikler Sunun

Herkes video beğenme özelliğini sadece beğendiği için kullanmaz. Bazı kişiler aynı videoya tekrar dönebilmek için de kullanmaktadır. Daha sonra izle özelliği gibi beğeni özelliğini de daha sonra gelip aynı videoya bakabilmek için kullanan kişiler vardır; belki de siz de bu kişilerdensinizdir? Bu yüzden paylaştığınız içeriği çok emek sarfederek, düzgün bir şekilde hazırlamaya özen gösterin. Belki açıklama kısmında paylaşacağınız bir dosya bağlantısı , site bağlantısı , vs. kullanıcının daha sonra gelip tekrar bulabilmesi için gerekli bir şeydir. O yüzden kişi videoyu beğenip ilerde tekrar videoyu izleyebilir. Bu yüzden video içeriğinizde sunduğunuz şeylerin arkasını doldurmanız çok önemlidir. İster yardım videoları olsun ister eğlence videoları. Eğer yaptığınız bir eğlence videosunun içeriği gerçekten insanları eğlendiriyorsa o kişiler hiç şüphesiz videonuzu beğenecektir.
Ayrıca sizlere Youtube 10.000+ izlenme yöntemleri isimli sayfaya bekliyorum.. Bu sayfadaki yöntemleri kullanarak beğeni arttırmak dışında izlenmenizi de katlayarak arttırabilirsiniz.

Çekiliş, Özel Etkinlik Düzenlemeyi Deneyin

Bir zamanların popüler yöntemi olan çekiliş ve özel etkinlikler, bugün hala kullanılabilir bir yöntem. Belli bir beğeni sayısına ulaşan video için çekiliş yapacağınızı duyurmanız o video için yüksek beğeni sayılarına ulaşması için önemli yer taşır. Tabi ki videolarınızın organik olarak doğal yolla beğenilmesi bizim için çok daha önemli. O yüzden çekilişi her zaman yapamayacağınız için videolarınızı diğer maddelerde anlatılan özellikleri taşıyıp taşımadığına emin olun.


Sosyal Medya'da Paylaşın

Sosyal medyada paylaşmak videonuzun hem tanınırlığı açısından hem de youtube sıralamalarında üst sıralara yükselmesi açısından önemlidir. Sosyal platformlar birbiri ile ilişkili olduğundan başka platformlarda paylaştığınız içerik youtube sıralamanızı da olumlu etkileyecektir. Üst sıralara yaklaşarak alacağınız beğeni sayısını da dolaylı yoldan arttırmış oluyorsunuz. Bu sayede izlenme sayısı derdini de aradan çıkartırsınız.